60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (2023)

Minimalistiska tatueringar är i stil och ger en fantastisk effekt trots sin enkelhet, så vi har satt ihop 60 av de absolut bästa enkla tatueringsidéerna för att förbättra ditt liv. De är mer accepterade än de någonsin har varit tidigare, men det betyder inte att du kanske vill ha väldigt stort, rymligt bläck på dig för alltid. Större betyder mer underhåll, tid och, naturligtvis, pengar. Dessa 60 idéer kan vara små men har en enorm inverkan på ditt liv. De är så enkla, men du kan lägga till din egen mening till dem! Enkla tatueringar är kreativa och vackra som kommer att tillföra så mycket värde till ditt liv.

60 underbara enkla tatueringar som kommer att förvandla dig

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (1)

Enkla tatueringar har så många fördelardet är svårt för oss att tro att du inte har letat efter inspiration tidigare! Dessa små, enkla tatueringar är diskreta, så oavsett om du är på kontoret eller deltar i Zoom-konferenser kan du enkelt dölja dem av professionella skäl. Också på grund av deras storlek skulle placering aldrig vara ett problem! De kan placeras på nästan vilken plats som helst och ser helt underbara ut. Och den kanske viktigaste fördelen för många av oss är att tiden reduceras dramatiskt till så lite som 45 minuter! Med hur vackra dessa idéer är, kommer du att vilja ringa din närmaste tatuerare för att boka ett möte så snart som möjligt. Så låt oss komma igång, här är vår topp 60-lista över de bästa enkla tatueringidéerna!

1.Simple Mountain and Sea Landscape Body Art

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (2)

Denna tatuering är så enkel med ett vackert berg, vågor, en lysande sol.Detta skulle se fantastiskt ut på vilken del av dina armar, ben eller till och med din midja.Den är helt perfekt för en man eller kvinna som växt upp eller känner sig hemma nära berg och hav. Eller så kanske du bara älskar landskap!

2. Söt liten säkerhetsnål Illusion

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (3)

Den här tatueringen är så enkel, men ändå så söt. Det är en illusion av en säkerhetsnål som går in i din hud, så det skulle se bra ut särskilt på handleder eller armar. Om dina hobbyer har att göra med tyger och relaterade hantverk, är detta den perfekta för dig. Eller så kanske du bara gillar säkerhetsnålar eller illusioner!

3. Enkel minimalistisk fodradLion Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (4)

Är du en djurvän? Lejon är majestätiska djur. Men de symboliserar också mycket mer än bara sig själva. Lions har använts i designindustrin för att representera mod och kungligheter i flera år. Oavsett om du älskar lejon, vad de symboliserar, eller ditt stjärntecken är Lejon, kommer denna tatuering att se fantastisk ut var du än lägger den!

4.Underbara, enkla korstatueringar

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (5)

Stor eller liten, denna enkla korstatuering skulle se bra ut på din hand, på bröstet eller egentligen var som helst. Att använda skuggning skapar en vacker korstatueringsdesign som visar din tro på ett underbart sätt. Den är så enkel men ändå elegant att den kan fungera var som helst. Äntligen kommer en korstatuering mormor att älska!

5. Detaljerad, enkel tatuering av elefanthuvud

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (6)

Elefanter är överlägset de mest respekterade djuren i djungeln.Liksom lejon representerar elefanter många olika värden. Oftast representerar de makt och visdom. Den här tatueringen är mer detaljerad men är fortfarande så enkel och vacker. Oavsett om du har en passion för djur eller älskar den djupare innebörden, kommer denna att lägga till visdom till din samling.

6.Simple Line Work Skapa en ansiktstatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (7)

Detta minimalistiska, enkla porträtt är enunderbart tillskott för alla som uppskattar linjearbete eller konst.Oavsett om det är slumpmässigt eller menat att se ut som en älskads ansikte, skulle detta se bra ut, särskilt på en arm eller ett ben. För att inte tala om, linjearbetet är så kreativt och vackert!

7.Enkla kompassanvisningar med piltatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (8)

Denna tatuering är bra för alla som älskar att resa eller äventyr och vill visa upp sin passion. Det skulle se bra ut på dina armar, ben eller kanske till och med din rygg. Vi älskar alla ett bra äventyr; detta enkla men kreativa konstverk skulle visa alla hur äventyrlig du är!

8.Simple Modern Triangle Illusion Tattoo

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (9)

Om du är någon som älskar illusioner är det här en bra tatuering för dig. Det skulle se ut nästan var som helst du bestämmer dig för att du vill ha det, och det kommer garanterat att få lite intresse från dina vänner och familjer. Den enkla linjeanvändningen skulle göra denna tatuering snabb och enkel; vi hoppas bara att din artist inte blir förvirrad!

9.Simple kaffemugg "Mug Life"-tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (10)

Lever du på kaffe just nu? Kanske är detta din nästa tatuering. "Mug Life" kan relateras till alla som är lika besatta av kaffe som vi! Denna söta lilla kan placeras var som helst och kommer fortfarande att se fantastisk ut. Vi älskar alla att visa upp våra passioner, men några av oss älskar bara kaffe!

10. Enkla, detaljerade Ocean and Moon Enkla tatueringar

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (11)

Detta vackert detaljerade konstverk har fantastiskt linjearbete som ser ut som en illustration. Det skulle se bra ut nästan var som helst men skulle behöva vara lite större för att få full effekt. Den här kan kräva att du är i tatueringsbutiken lite längre, men det ser definitivt värt det ut. Alla som älskar havet kommer att vara helt kär i denna konstnärligt detaljerade tatuering.

11. "Njut av resan" enkel texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (12)

Den här som säger "njut av resan" skulle vara perfekt för alla som letar efter meningsfull text på sin kropp. Den skulle också se fantastisk ut var du än bestämmer dig för att placera den, inklusive dina armar, bröstkorgen eller till och med dina ben. Vi kan alla hålla med om att livet ibland kan bli tufft, men att kunna titta på denna tatuering skulle vara en underbar påminnelse om att det bara är din resa!

12. "Levande." Enkel skrivmaskin texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (13)

Kanske trodde du att du var död, men du skulle åtminstone ha den här tatueringen för att påminna dig om att du faktiskt lever.Bortsett från alla skämt, den här är otroligt enkel men kraftfull.Du kanske till och med hittar en djupare mening inuti den. Hur som helst, detta bläck skulle vara en central del av samtalet som skulle se bra ut var som helst på din kropp.

13. Enkel brösttatuering med modernt geometriskt hjärta

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (14)

Det här geometriska hjärtat på ditt bröst kommer definitivt att få folks hjärtan att stanna. Formerna och användningen av linjer för att skapa dimension är hisnande. Om du letar efter en vacker hjärttatuering är det här förmodligen den bästa du kan få. Oavsett var du placerar den kommer den att se helt enkelt fantastisk ut.

14. Enkel vertikal tatuering med parallella linjer

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (15)

Linjer är konstverk i sig.Linjer representerar minimalism men kan också representera mycket djupare mening. Parallella linjer i synnerhet kan representera den oändliga resan framför dem. Huruvida du kan ha en mening med dessa enkla tatueringar är helt upp till dig, men du måste uppskatta de djupare innebörderna bakom de enklaste tatueringarna.

15. Tre korsande linjer Enkel tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (16)

Liksom de parallella linjerna kan människor hitta sin egen djupare mening för dessa korsande linjer. Ett exempel är hur resor ibland korsar och passerar. Det är viktigt att leta efter dessa djupare betydelser när man letar efter så enkla tatueringar eftersom det är det som gör dem så kraftfulla. Huruvida de kan fungera för dig eller inte är upp till dig, men du måste uppskatta kraften de packar.

16. Tre linjer skapar piltatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (17)

Dessa tre linjer är nästan trianglar men saknar den sista raden.De enkla formerna ser nästan ut som slutet på en pil. Visat på en förman, skulle det se bra ut nästan var du än väljer att placera denna enkla tatuering. De är ett snyggt konstverk som representerar minimalism och ser supercoola ut!

17. Enkel stamtatuering: Mönsterarmstatueringar

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (18)

Tribal tatueringar har många olika betydelser kopplade till dem. De kan symbolisera styrka, skydd, makt eller mer. De har också bara riktigt coola enkla tatueringar med sig. De ser bäst ut på armar men kan också göras på ben och delar av bröstet. Om du letar efter en design som kommer att symbolisera dygder och även se extremt fantastisk ut, bör du titta på tribal tatueringar!

18. Enkel Earth Map Compass Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (19)

Älskar du att utforska denna fantastiska planet? Denna enkla design omfattar alla kontinenter och inkluderar till och med ett geometriskt rutnät för mer av en kompassform. Du kommer garanterat att bli frågad vart allt du har rest till och det är extremt vackert för alla män eller kvinnor som tycker om olika kulturer.

19. Enkel söt yttre rymdtatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (20)

Kanske är du istället för denna planet mer intresserad av de många andra planeterna i denna galax. Vilket bättre sätt att visa din fascination för yttre rymden än denna lilla tatuering? Denna söta tatuering skulle vara bedårande på din handled eller fotled. Den här lilla kan vara den perfekta lösningen för dig om du har letat efter en attraktiv liten tatuering.

20. Minimalistiska koordinater Text Enkla tatueringar

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (21)

Du kan anpassa den här så att den har en betydelse som är speciell för dig.Oavsett om det är där du växte upp, där du gifte dig eller något annat där platsen är speciell för dig. Denna tatuering lokaliserar vackert en speciell plats utan att behöva skriva en adress eller rita ett helt landskap. Det är enkelt, meningsfullt och vackert.

21. Enkla cirklar linjer med en punkttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (22)

Denna tatuering kan lätt representera evigheten. Det kan betyda mycket, men det är bara en enkel cirkel. Oavsett om du älskar innebörden, eller om du bara älskar cirklar, kan denna tatuering passa var som helst du bestämmer dig för att sätta den. Det är minimalistiskt och modernt. Vem visste att geometri är en välsignelse för enkla tatueringar!

22. Enkel parallell armband som droppar tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (23)

Som nämnts tidigare är parallella linjer mycket symboliska.De representerar oändliga resor. Trianglarna och cirkeln med linjen som droppar ner skulle kunna ha en djupare betydelse, men oavsett det skapar de en ursnygg och mycket hanterbar design. Detta skulle se bra ut på vilken man eller kvinna som helst som uppskattar kraften bakom enkla former!

23. Parallell Line Arm Band och Landscape Tattoo

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (24)

Detta vackra, men ändå enkla band liknar det ovan, men med lite mer ansträngning. Landskapet är ett vanligt och vackert val för alla som växt upp eller hittar ett hem i fjällen. Återigen, detta skulle se bäst ut på armen och skulle definitivt se fantastiskt ut på vem som helst.

24. Enkel andlig geometrisk skalletatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (25)

Denna skalletatuering är helt enkelt linjer, former och prickar med ett öga och en tjurskalle. Det hela fungerar utan ansträngning tillsammans för att skapa något mer meningsfullt och till och med andligt. Ännu bättre, det kunde fungera praktiskt taget var som helst på kroppen, högst vilken storlek som helst. Om du älskar dödskallar är det här förmodligen en av de vackraste, men enkla skalletatueringarna som finns på dig.

25. Tatuering med vertikala och horisontella linjer

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (26)

Detta krävande konstverk är så enkelt men vackert. Det är inte så enkelt som en rak vertikal linje men har enkelheten i det. Det skulle vara ett bra komplement för alla som vill ha något mer utvecklat, men ändå minimalistiskt. Det kan ha en djupare innebörd bakom sig, eller så kanske det inte, men det kommer alltid att se coolt ut!

26. Enkel triangellinje med skuggad triangeltatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (27)

Trianglar kommer aldrig att gå ur mode. De är så moderna och minimalistiska som de kommer. Den här har dock lite mer design. Det är definitivt en enkel, men den sofistikerade tatueringen som du kan sätta var som helst på din kropp.

27. Simple Anchor Tattoo Line Minimalist Tattoo

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (28)

Detta enkla verk av ankartatueringskonst är helt underbar. Älskar du havet eller något havsrelaterat? Det finns verkligen inget bättre sätt att symbolisera havet än en ankartatuering! Enkelheten och den fantastiska användningen av linje i denna tatuering är ett konstverk i sig. Det skulle vara ett vackert tillskott för alla som känner sig hemma nära havet.

28. Enkel söt "Förlåt" texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (29)

Den här tatueringen säger helt enkelt "Förlåt" och den är helt fantastisk.Förlåtelse är en dygd många av oss kämpar med när livet ger oss och andra svåra situationer. Denna tatuering skulle vara ett enkelt, vackert och minimalistiskt sätt att påminna dig själv och kanske till och med omgivningen om att förlåtelse är viktigt för din egen självvård.

29. Enkel "Till havet" texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (30)

Texten säger helt enkelt "till havet", och vi är alla vilda med det. Om du älskar havet, här är en annan minimalistisk tatuering som är perfekt för dig. Underbar på alla kroppsdelar och för alla kön, det kommer att låta andra veta exakt vart de ska ta dig till din nästa resa.

30. Geometrisk Fox Colorful Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (31)

Denna tatuering med en räv som hoppar i färg är perfekt för alla som älskar vilda djur, skogarna eller bara rävar i allmänhet. Denna geometriska räv är enkel, men minst sagt sofistikerad. Detta skulle se fantastiskt ut på revbensburar med hur räven hoppar men skulle fungera var du än väljer.

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (32)

31. Beautiful Simple Flowers Girls Tattoo

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (33)

Vem älskar inte blommor? Dettaälskar tatueringär på nacken men skulle se vacker ut på handleden eller anklarna också. Det är enkelt men vackert för alla som finner glädje i blommor och växter, vem gör inte det? Om du letar efter något litet och feminint, det härhals tatueringär den för dig!

32. Tatuering av två små fjärilar

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (34)

Dessa två små fjärilar är helt underbara. Fjärilar representerar tillväxt och frihet för många människor. Det finns verkligen inget bättre minne än att jaga fjärilar som barn. Kanske betyder de mer för dig. Oavsett innebörd är detta en söt liten tatuering du kan få var du än väljer.

33. Söt enkel liten bitatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (35)

Oavsett om det är för att rädda bina eller för att du är drottningen, varför skulle du inte vilja ha det här dyrbara lilla biet på dig? Bin är bedårande och har blivit en symbol för personlig kraft. Det är en enkel,liten tatueringsom du kan få, stor som liten, var som helst på kroppen.

34. Enkel Söt Otter Diving Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (36)

Vem älskar inte absolut uttrar? De är så söta och älskvärda. Denna enkla uttertatuering kommer få dig att bli kär. Dykrörelsen gör den perfekt som tatuering i bröstkorgen men kan fungera nästan var du än väljer. Om du älskar uttrar eller vattnet är den här tatueringen perfekt för dig!

35. Enkel Spooky Ghost Sheet Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (37)

Matchande Halloween-tatueringar, någon? Detta förtjusande lilla spöke gör det fantastisktmatchande tatueringför dig och din "Boo"! Eller så kanske du bara njuter av allt läskigt. Hur som helst är denna tatuering otroligt enkel och söt. Plus, om du får det runt oktober, kanske du kan få en Halloween-rabatt!

36. Enkel fisktatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (38)

Mest känd för att betyda uthållighet, koi-fiskar symboliserar ens resa och kamper som de har övervunnit eller håller på att övervinna. Tro det eller ej, de är också anpassningsbara också! Du kan lägga till färger eller stilar för att lägga till en djupare innebörd om du vill.

37. Enkel modern, minimalistisk trädtatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (39)

Träd är enkla men kraftfulla. Träd symboliserar ett nytt liv, motstånd och så mycket mer. Eller så kanske du bara älskar träd, vilket som än ger dig mer motivation att gå och skaffa detta enkla och vackra bläck. Det skulle se fantastiskt ut var som helst och vilken storlek du väljer.

38. Enkel lejontatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (40)

Detta underbara lejon tillverkat av vackert foder är underbart för alla som letar efter en minimalistisk men hård tatuering. Om du är som oss så var det kärlek vid första ögonkastet! Den här skulle se fantastisk ut var som helst, men speciellt på din arm eller ben.

39. Realistisk Liten EnkelSolros tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (41)

Solrosor har varit i stil i flera år nu. Jag tror att de flesta kvinnor tycker mer om solrosor än rosor i den här åldern, och vem skulle inte göra det? De representerar så många varianter av saker: lojalitet, tillbedjan, lycka, försörjning och mer. Det är enkelt, men vackert, särskilt på din handled eller fotled.

40. Enkel lavendel "Salvation" texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (42)

Denna enkla lavendeltatuering är så mycket mer meningsfull med sin text som säger "frälsning".Lavendel är avkopplande och fridfull, att lägga till frälsning i sin stjälk är meningsfullt och symboliskt.Det skulle se vackert ut på din handled, liksom nästan var som helst annanstans du väljer.

41. Enkel Modern Leaves Finger Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (43)

Den här lilla med vackra, mörka blad är perfekt för alla som älskar växter. Det är enkelt och elegant. Vi använder våra händer till allt, så varför inte ge dem lite personlighet? Bladen ser bra ut hur du än vill ha dem, men det här är definitivt en klass.

42. Enkel minimalistisk söt rostatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (44)

Rosor är tidlösa precis som diamanter.En symbol för romantik och evig kärlek, denna tatuering kommer att påminna dig om sann kärlek varje gång. Prinsessan Belle skulle definitivt ha fått denna vackra tatuering. Den är enkel men så vacker, och den passar var du vill ha den!

43. Enkel soltatuering med rosor

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (45)

Upp och hoppa! Denna tatuering kommer att påminna dig om att börja dagen och ger tittaren en uppfriskande känsla vid varje blick. Det utstrålar positivitet och klass. Det ser bra ut på handleden men skulle till och med se bra ut på din fotled om du valde.

44. Enkla porträttlinjer med lövtatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (46)

Denna tatuering kommer garanterat att imponera på alla som älskar konst. Det är minimalistiskt och konceptuellt. Det är konstnärligt och kreativt. Vi älskar det! Den kan passa var som helst i vilken storlek som helst, och den kommer att se helt fantastisk ut. Hur kunde du inte vara besatt av det fantastiska linjearbetet?

45. Små tatueringar Idé: Enkel solrosnamn texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (47)

Om du har ett barn, partner, syskon eller någon älskad som du vill ska tatueras på dig,det finns verkligen inget bättre sätt än att använda denna tatueringsinspiration.Det finns inget bättre sätt att tatuera någons namn på dig för alltid. Den är enkel, elegant och liten nog att gå var som helst på kroppen.

46. ​​Två gnistrande fjärilar enkel tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (48)

Den här är lika perfekt som de andra två fjärilarna. Det är magiskt och ungdomligt, och fjärilar är på något sätt nästan alltid nostalgiska för de flesta. Bröststycket är helt fantastiskt, men det skulle fungera nästan var du vill ha det.

47. Minimalistisk Date Text Enkel Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (49)

Vi har alla ett datum vi ser fram emot varje år.Oavsett om det är våra barns födelsedagar, vår årsdag eller något annat, är det här det perfekta sättet att visa upp den speciella dagen. Om du har mer än en kan du till och med få dem staplade.

48. Enkel lavendel söt öratatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (50)

Denna öratatuering är kreativ och så enkel. I örat är inte den vanligaste platsen för en tatuering, men det ser fantastiskt ut. Om det inte är något du föredrar, kan du alltid få det på handleden, fotleden eller till och med bakom örat.

49. Enkel Rose Lettered Stam Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (51)

Denna tatuering skulle vara perfekta minnessaker för en älskad som kan ha gått bort. Det är vackert elegant och lätt diskret. Vi vill alla minnas dem som lämnade för tidigt, och det här kan vara det perfekta sättet att göra det. Eller så kan du lägga till en självkärleksbekräftelse för dig själv.

50. Enkel kreativ fjärilstatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (52)

Denna detaljerade fjärilstatuering är så enkel men så extraordinär. Om du gillar mystiska, gamla nycklar kan detta lätt vara den bästa tatueringen för dig. Den har en känsla av fantasi och mytologi som är spännande för alla att se.

51. Enkel fjärils inspirerande texttatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (53)

Det blir inte sötare än så här. Fjärilen i målat glas är helt oklanderlig. Det är positivt, följt av en positiv bekräftelse. Du kan inte gå fel att få detta på din arm eller ben. Det skulle vara en vacker daglig påminnelse om att älska ditt liv!

52. Enkel Minimalistic Cat Line Tattoo

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (54)

Katt- eller hundälskare, du måste erkänna att den här är bedårande. Linjeanvändningen är enkel men intelligent. Om du är för mycket av en hundälskare för att erkänna det, är vi säkra på att din tatuerare kan göra en liknande version med en hund.

53. Enkel skuren ananas söt tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (55)

Ananas är i stil, och av goda skäl. Ananas representerar gästfrihet, vänskap och värme. Plus, ananas upp och ner kaka! Oavsett ditt resonemang kommer denna söta tatuering att se bra ut på dina anklar eller armar. Enkelheten i det gör det så mycket roligare att titta på.

54. Simple Trees Bird Moon Tattoo

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (56)

Den här är så enkel men så genomarbetad. Från de höga vackra träden till fågeln som svävar ovanför till den vackra natthimlen. Vad är inte att älska med denna tatuering? Det skulle se fantastiskt ut på ditt ben eller arm. Folk skulle definitivt vilja stanna upp och titta på detta konstverk.

55. Detaljerad fjäril med enkla linjer tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (57)

Detta fjärilsbläck är ett måste. Det är enkelt men full av effekt för tittaren. Från linjerna till formerna, till färgskalorna. Det finns så mycket att älska. Den skulle se bäst ut i medium till stor storlek, för att säkerställa att du kan se den i all sin glans.

56. Bok full av färg enkel tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (58)

Är du en bokälskare? Det är svårt att hitta någon som läser böcker utan tända längre, men om du uppskattar den gamla bokdoften, här är en tatuering för dig! Denna tatuering skildrar exakt magin i en bok för bokälskare. Det är färgglatt, gnistrande och helt otroligt.

57. Färgglad akvarell stil träd enkel tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (59)

Detta träd i akvarellstil verkar likna varje årstid med fyra färger. Det rosa skulle vara vår, blått skulle vara vinter, grönt skulle vara sommar, sedan skulle orange infalla. Eller så kan det bara vara snygga färger!

58. Enkel Planet Saturn Söt Tatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (60)

Tro det eller ej, Saturnus representerar ansvar och förändring. Den här planeten har många av samma värderingar som vi har som människor. Dessutom är dess ring riktigt snygg. Den här kan vara meningsfull eller bara ett sätt att symbolisera att du älskar yttre rymden. Hur som helst, vi älskar det!

59. Enkel realistisk skuggad hjärtatatuering

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (61)

Detta realistiska hjärta är underbart. Vi tror alla att hjärtan representerar kärlek, men de representerar faktiskt också medkänsla och förståelse. Hjärtan är kraftfulla symboler och är också vackra tatueringar. Det skulle se vackert ut på handleden eller någonstans på armen.

60. Tre drakar flyger enkla tatueringar

60 meningsfulla enkla tatueringar som kommer att ge mening till ditt liv - betydelser, design och idéer (62)

Drakar kan representera kaos, eller de kan representera visdom. Hur som helst, dessa tre små drakar ser helt bedårande ut. Oavsett om du älskar Game of Thrones eller bara njuter av mytologin bakom drakar, är den här vacker var du än vill ha den.

60 konstnärligt enkla tatueringar som kommer att förvåna dig

Där har du det, de 60 bästa enkla tatueringarna vi har hittat.Vissa är mer omfattande än andra, men de har alla förmågan att skapa ett förenklat men ändå meningsfullt konstverk som du definitivt kommer att uppskatta. Det finns alltid djupare betydelser om du väljer att titta på dem, vissa kan representera dina favorithobbyer, eller så kanske du bara gillar hur de ser ut. Oavsett betydelse, kön eller var du väljer att placera dem,dessa tar dig snabbt in och ut ur tatueringsbutiken eftersom de är så enkla.Minimalistiska tatueringar är i stil nu, så skaffa en!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 21/01/2024

Views: 5533

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.